Produkter til spøgelse af korn (17)

Korianderfrø

Korianderfrø

Korianderfrø er en globalt værdsat krydderi, kun overgået af peber i forhold til anvendelse. Disse frø dyrkes og forarbejdes over hele verden, hvor Egypten er en stor producent. Korianderfrø tilbyder en varm, kraftig og aromatisk smag, der oftest bruges i formalet form. De er en hjørnesten i indisk køkken, hvor de tilføjer et strejf af sødme og krydderi til retter. I indonesisk madlavning bruges koriander i tempeh-opskrifter og bønneretter. Frøene løfter kål, majs, chutneys og relishes, og de bruges også til grøntsagssyltning, hvilket gør dem til et alsidigt supplement i ethvert køkken.
Hele Hvide Sesamfrø - PARAGUAY - 25 kg - Økologisk*

Hele Hvide Sesamfrø - PARAGUAY - 25 kg - Økologisk*

Andre emballinger VRAC og SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - VIJAYA tilbyder en hel hvid sesamfrø, der er nem at inkorporere i dine salte eller søde retter, til fremstilling af dine specialbrød eller til orientalske bagværk... Reference:16901
Sesamfrø

Sesamfrø

Sesamfrø er små, olieholdige frø, der stammer fra Sesamum indicum-planten. De har været dyrket i tusinder af år og anvendes bredt i forskellige køkkener verden over. Disse frø er små og flade, med en nøddeagtig smag og en delikat sprødhed. Sesamfrø findes i forskellige farver, herunder hvid, sort og brun. De bruges ofte som topping til brød, boller og bagels, samt i konfektureprodukter som småkager og kager. Sesamfrø er også en vigtig ingrediens i tahini, en pasta der anvendes i mellemøstlig madlavning. Udover deres kulinariske anvendelser er sesamfrø kendt for deres ernæringsmæssige værdi, da de er rige på sunde fedtstoffer, protein, fiber, vitaminer og mineraler.
LEMONGRASSE CAKE

LEMONGRASSE CAKE

Salget er forbudt for mindreårige. Køb af frø er tilladt som souvenir, samling og bevarelse af biodiversitet. Hjemmebrug, fødevarebrug eller landbrug, samt spiring og dyrkning er ulovligt og kan føre til retsforfølgning. Bloom Farm Groupe og forhandlere kan ikke holdes ansvarlige for brug fra tredjeparter, der ikke overholder gældende national lovgivning. Produktegenskaber: (Ice Cream Cak S1 citronelle x Ice Cream Cake Samadhi cut)
Knækket hvede

Knækket hvede

Knækket hvede
Hvede

Hvede

Vi bringer en omfattende industriel erfaring og ekspertise inden for denne branche, hvor vi tilbyder et højkvalitets udvalg af fuldkornshvede. Vi tilbyder dette udvalg af hvede i meget hygiejniske og standardiserede emballager. Vores emballage fås i forskellige størrelser alt efter kundens behov og efterspørgsel. Desuden er den hvede, vi anskaffer, produceret på helt traditionelle måder, hvilket sikrer både kvalitet og ernæringsmæssige værdier.
Hvede 4. klasse

Hvede 4. klasse

Hvedekorn 4. klasse (til dyrefoder) Fugtighed 14% Forureninger 2% Protein 9% Oprindelse: Ukraine 100 - 10.000 MT Logistik: FCA, DAP, FOB. Vej-, jernbane- og søfragt. Emballage i big bags er mulig ved lave mængder.
Hvedekorn, klasse 4

Hvedekorn, klasse 4

1500 tons tilgængelige
Hvede

Hvede

Protein 11,5% Betaling LC ved syn, Oprindelse Rusland
Hvede

Hvede

Hvede tilgængelig siden ca. den 27. juni. 2. klasse, 3. klasse, foderhvede 5200 tons Testvægt (ISO 7971-2) (KG/HL) 77 min Fugtighed (ISO 712) (%) 13 max Fremmed materiale (ISO 7970) (%) 2 max Skadedyrsangreb (ISO 7970) (%) 2 max W (Alveograf) (ISO 27971) (10-4 J) 180 min Protein (ISO 20483) (%) 11.5 min Våd gluten (ISO 21415-2) (%) 23 min Hagberg faldetal (ISO 3093) (Sek.) 250 min
BYG /HORDEUM VULGARE/

BYG /HORDEUM VULGARE/

Fugtighed – max. 14,5 % Fremmedmaterialer – max. 3,0 % Hektoliter – min. 57 max. 64, basis – 62 Skadede frø – max. 5,0 % (inkl. varme-skadede frø – max. 3,0 %) Brudte frø – max. 5,0 % Proteinindhold – min. 10,0 % max. 12,5 %
kanarifrø

kanarifrø

kanariefuglefrø
Perlegryn

Perlegryn

Perlegryn pakket i 45-50 kg poser.
Fødevarer - ANVENDELSER

Fødevarer - ANVENDELSER

Fødevareindustrien er den vigtigste industri i Frankrig, både hvad angår virksomheder og ansatte. Tendensen går mod innovative produkter, såsom proteinudvinding, luksusvarer og kræver konsekvent høj produktkvalitet med den bedst mulige effektivitet. I fødevareindustrien er både lovgivningsmæssige krav og kundernes forventninger højere end i nogen anden industri. De højeste standarder gælder derfor også for kvaliteten og egenskaberne af de maskiner og anlæg, der anvendes. Når du skal male fødevarer, kræver det nem rengøring og respekt for den rå produkts smag eller aroma. Sikkerhed er en bekymring både fra et generelt industrielt driftsperspektiv og især eksplosionsrisici, der kommer fra arbejdet med visse fødevarer, som sukker for eksempel. POITTEMILL og FORPLEX har omfattende erfaring med at levere installationer til fødevare- og dyrefoderindustrien. For visse produkter er det muligt at arbejde i et kryogenisk miljø.
Sesamfrø

Sesamfrø

Sesamfrø er en alsidig ingrediens, der findes i en række farver, herunder hvid, brun, sort, rød og gul. Disse frø er afskallet for at fjerne den sorte skal, inden de pakkes, hvor mørkere frø tilbyder den mest smag. Sesamfrø har en nøddeagtig, frisk smag, der eksploderer i munden, og de bruges ofte som topping til brød og boller. De drysses også over salater og wokretter i asiatisk køkken. Malet sesam er hovedingrediensen i "Tahini", en basispasta i Mellemøsten, og bruges i frøbarer, kyllingeretter og risretter.
Bygkorn

Bygkorn

Bygkorn indeholder op til 15,8% proteiner, 76% kulhydrater, 3-5% fedt, 9,6% fiber, enzymer, vitaminer fra gruppe B, D, E, A. Fiber, som hovedsageligt består af gryn, renser tarmene for skadelige stoffer og toksiner. Beta-glucaner fra byg genopretter mikrofloraen i mave-tarmkanalen og er nyttige i behandlingen af en række sygdomme i fordøjelsessystemet.
Sesamfrø

Sesamfrø

Naturlige hvide/sorte sesamfrø, Afskallede sesamfrø - Vi leverer sesamfrø af højeste kvalitet Naturlig hvid sesam Naturlig sort sesam Afskallede sesamfrø